Hurra Hurra Hurra för mig !!

Jag fyller 23!! år idag!!  :O  herregud vad tiden går fort ??  :D

nanna soffan nu då..

nu ska ja sova tror ja.. fast ja e inte specielt trött fakiskt.... men ajja.. kanske är nå bra på tv ikväll :O ??

Finns ingen som dig.. du va min älskling <3

Du va mitt allt :'( Saknar dig !
ja hade verklien INGA bröst :O
de va mycket bättre ;)

Det är inte alls kul att komma hem..

Jag vill inte sova någon annanstans än hemma.. men du ska ju inte tro att du kan tala om för mej att sova nån annanstans.. det är mitt hem ! Inte ditt ! Nej just de.. men soffan kommer passa mej utmärkt tills du flyttar ut ditt svin.. taskigare får man leta efter.. men du tycker ju sj att du är bäst o aldrig nångonsin dum.. tur att nån  tycker att du e snäll.. !!!!!  usch o mejjen !!!

nu gör man inget hemma heller... *SUCK*

Jag måste ha gjort Världen ont alltså! Förlåt att jag jobbar hela söndagen o de inte fanns tvätt tid för än idag ! Är det så jääävla jobbigt behöver du inte göra något alls.. flytta gärna för min del ! så ja slipper ditt eviga sura tryne.. gnäll surt och ljuger heela jäävla tiden.. va fan ska du bo hos mej för när du ä å sätter på varenda jävla hora du ser ändå!! ?????

Random Pics

Haha detta glömmer vi aldrig !!!! :D  Det va sååå kul.. måste hitta den när vi försöker leka rondellhund också :P

 

Ska ha !!

Salty! saknar dej <3
The ¨new¨ ;)
ja här ser man ju iaf lite hur dom ¨nya¨ ser ut ;)

Lögner är blä.. jag ljuger ALDRIG för dej!! för ja behöver inte! för ja döljer ingenting!!

jag hatar lögnare!!!

Lögnare kan kvitta.. eller hur ??

Usch va ja hatar folk som ljuger.. lite för gamla för lögner tycker ju jag men tydligen tycker vissa det är roligt att ljuga, men min tillit var 2% av 100.. och det är inte konstigt för ljöge har du gjort förr.. men nu är den -100%. Fy fan va irriterad jag är. Besviken! Men men what ever.. fattar du inte vad du har gör de väl ignet när du förlorar det heller ;) För Det gör du när du tror du kan lalla runt med horor och försöka ljuga om det.. dåligt, du kan inte ens ljuga bra för du försa dej nån timme senare.. USCH!!!! jag är sååå jävla besviken fy fan kommer aldrig mer lita på ett ord du säger! Aldrig mer! Och det är inte mitt fel.. det är ditt!

Vad puckade vissa människor är.. *Suck*

Ja egentligen skulle ja väl inte ah någon medryttare eftersom folk verkligen inte kan rida vad de ser ut som :P Man håller inte hästen tills den reser sig.. vad är vitsen med det ? ja fattar det inte... Jaja sur som få är jag.. jag frågade om du tyckte de va bra och okej .. ja aaaadå sa du.. men nej sen så är hon inte alls nåt för dig ? dålig ryttare säger jag ;)

Myyyyyysssssssiiiiigaaaaa Heeesteeernaaa daaaaaaa


det måste ju va dags nu tycker ja .. :P

Japp.. dags att lägga upp litte bilder på the new twins ;D
Jag har verkligen haft dom i snart 5 månader och fortfarande inte visat upp dom??
Fyyyy på mig !!
Men.. så ni inte tror de.. ni kan glömma naken bilder.. de blir att lite tyg över.. hehe :P  ååh va någon kommer sura på mej nu för att ja ska göra detta :P måste bara hitta nåra fina först, har ju inte fått använda bh, får egentligen inte de förän i mars.. men känns okej att använda nu redan.. har köpt två stycken :)  Det är inte konstigt att jag hade så ont efter operationen, jag hade 75 a, fast de va för stort i kupan, nu har ja helt plötsligt 80 D.. varför inte 75 passar runt längre fattar ja inte.. har inte gått upp i vikt sen operationen heller så.. kanske bara blir så ? :P  jaja hur som helst.. I LIKE IT!  snacka om att det enda som fattades på kroppen har äntligen kommit till rätta.. var helt klart värt 40 000:- skulle tillomed kunna tänka mej en andra operation? men vännerna säger nej du kommer att se ut som hej o hjälp mig.. har för liten kropp för att fylla ut dom ännu mer.. me ja läser ju *Kissies blogg . typ besatt.. hemskt men det är ju såå kul.. o ja älskar hennes stora bröst.. avundsjuk är jag! men ja skulle inte passa i de.. usch nej.. man ska se normal ut.. o nu ser ja normal ut.. fast liiite stora är dom ju :P me tanke på min vikt på 48 kilo o längd 158cm.. hehe... mjaa.. de räcker gott å väl :)
Bästis =)
bästis =)

Haha Amanda Bakom Bilen när ja fräser runt i paddocken??

Det måste vara den roligaste iden ja någonsinn fått :P  Ska bara hitta något att hänga bakom bilen som amanda kan hålla sig i.. Åh vilken rolig helg jag planerar nu allså ;D
Ja ringde iofs stallägaren o han skulle fräsa den nästa vecka.. men gör ja de slipper ju han :)
Men... frågan är... min bil är klen.. med djup sand.. och dra på de.. hehe ja de kan bara bli kaos det.. :D Bilder kommer att tas ;)

Jobbigt att vara sjuk!

Har varit sjuk i två dagar nu, men sov i 14 timmar inatt.. vakna halv tre :O Fick ångest och tog mig ur sängen o åkte o kollade till hästarna plus gjorde mat. dom blev så glada att se mig.. och spöket gick rakt fram till amanda.. :) tror hon blev nöjd då ;) nu är både jag och amanda rödtottar :D  haha.. gullit att i e lika jämt ;)  har inte lagt upp nåra bilder på ett tag så nu kommer de masser :D

Jag har ju skaffat mig en Samsung S5230

Så ja kan inte lägga in kort från telefon.. =/  Fast kameran i telefon suger röv ändå så va gör de egentligen..
Men.. ikväll ska ja o Amanda byta dator.. =D De Gillas!!!!!
Hennes är såå söt o liten.. min är bättre men vi har ju två stora smo tar upp all plats på bordet i vardags rummet så då har ja hellre en liten söt en :) gillar små söta saker ja ;) Nu ringde de på högsta volym så nu hita ja äntligen rätt knapp för att stänga av ljudet :P Igår stog ja o borsta Spöket när de ringde o stackarn blev ju helt till sig av skräck.. trodde hon skulle bryta sönder hela stallet :P
Btw så kan spöket stå lös på stallgången nu.. inte dåligt med tanke på att ja bara haft henne en månad o då hade hon sönder grimskaft o allt hon satt fast i.. ;) I'm The Beeeeest! Yeah! Hahahahaha.. jag ä övertrött.. inte bra att jobba 10 till 20 allså :P
I morgon blire rida spökisch.. amanda får ta kort hon.. Red josefine igår fast de hann bli mörkt innan vi kom ut, va tvungen städa ur paddocken så den kan harvas :) Äntligen en Riktig paddock.. just nu ser den mer ut som en gräs matta än en sand paddock..
Josefine var så duktig igår.. blev gråtfärdig när ja red :) Amanda hade ju köpt ett nytt pannband till henne o hon blev Såå grann i det :)

Vad gör man när man inte ens kan lita på sina närmaste??

Jag förstår verkligen inte hur en människa kan sjunka så lågt..
Sitta o få en annan att ogilla någon så mycket och få mig så ledsen och undra varför hon vill mig så illa när det verkar som att hon verkligen tycker om mig ?
Konstigt.. för när jag pratade ut med henne idag.. verkar det verkligen som att hon faktiskt inte har gjort det denna person sagt, falskhet... fattar inte hon att nu när hon gjort allt detta.. vilket inte är lite.. hon kommer bara få de värre för sej själv när det blir mindre timmar, lås på dörren, Och ensam hela dagarna.. nej vet ni vad... jag fattar inte hur mitt eget kött och blod kan ljuga och sätta sig själv säkert i första hand sen vad som händer med mig.. det verkar vara strunt samma :P kanske skulle byta jobb snart ändå.. för Ärlighet är viktigt för Mig !

Jaaa okej...

Först kommer jag till jobbet och möts av en kund osm ger mej 500 kronor för att hon vunnit :) tack! <3 efter en timme har en jävel snott min telefon från kontoret... mjaha.. så kul va de.. men inte grinar ja för de ja åkte o köpte en ny ;) Samsung s5230 hette den tydligen.. rooosa o fiin :D haha! fuck you ja ska sprätta upp dig när du vågar dig hit igen! Uschamejjen o ta min telefon.. tur man raderat alla privata foton iaf ;)

Uamejjen :)

Gick vilt till när vi red :P
Fina Gusten i stallet =)
Pepsi ny badad :D
söt da
de va inte så farligt att bada ändå :D

Nu har Josefine fått

sin massage för denna månaden, äntligen =) Hon va mycket bättre nu än sist, känns verkligen så skönt att hon äntligen är på bättringsvägen! Töm körde henne i förrgår, hon va jätte duktig! före det red ja Spöket som var helt galen :P hon sprängde paddocken o smet hem.. så ja fick fint gå in i stallet med henne igen o sadla om o träna om henne sen bar de iväg på häst ryggen, hon var helt över allt, busig då. Så kul med spralliga hästar ;D Komemr bilder på detta sen. hehe Amanda fick springa hon jävlar.. försökte hinna med spöket o mej men de va ju typ nada idé med tanke på att hon var precis över allt på hela vägen o de va pass galopp och trav samtidigt.. :S liite svårt att sitta i sadeln då ska ja säga ! Men.. kul som få :D Idag är ja på dåligt humör, vet ej varför.. hoppas det går över när jag kommer till pållisarna sen :) Hoppas josefine är i fin form efter massagen igår också :)

RSS 2.0